За Матраци Емина:

За нас - Борса за матраци Емина

Борса за матраци Емина  е създадена през 2014 г. Фирмата се занимава с търговия и производство на матраци, подматрачни рамки, възглавници и всичко необходимо за комфортния сън.  Дейността на фирмата се извършва в представителен магазин в гр. Пловдив  на ул. „Златна панега 4“. В магазина са изложени мостри на търгов

ските ни партньори. Фирмата е представител на водещите марки производители и вносители на матраци опериращи на българския пазар. Фирмата доставя артикулите си в цялата страна, чрез добре организирана логистична мрежа. За град Пловдив и в рамките на деня.

Мисия на фирмата.

Мисията на Борса за матраци Емина  сме формулирали в едно изречение “НИЕ НЕ ПРОСТО ПРОДАВАМЕ МАТРАЦИ , НИЕ ПРОДАВАМЕ ЗДРАВЕ И КОМФОРТЕН СЪН”.
Най – важно е да се откликне на потребностите на клиента.За целта извършваме активни обучения, свързани с повишаване на квалификацията на екипа на борса за матраци Емина, така че нуждите на клиента да могат да бъдат задоволени  по-бързо и с по-високо качество . Този подход  на активен диалог с клиентите – е основополагащ за успеха на нашата фирма.

Визия на фирмата:

След като имаме формулирана мисия, имаме и визия за постигане на мисията ни. Визията на фирмата е позициониране на магазини във всеки по-голям град, активно мултибрандово обучение на наетия персонал с цел предлагане на правилния матрак и задоволяване на потребностите на всеки един клиент

 Очакваме ВИ!