Поръчката през сайта на Матраци Емина е максимално улеснена за потребителя и се състои в няколко елементарни стъпки.

1. След като сте си избрали един или няколко продукти от каталога ни (в случай, че предлагат вариации за размери), трябва да си изберете съответния желан от Вас размер, за да видите точната цена на продукта. Това става от падащото меню до главната снимка на продукта. След като изберете размер, цената за него ще се появи и ще можете да добавите продукта в кошницата си.

Как да поръчам?

 

2. След това, ще получите потвърждение, че желаният от Вас продукт е добавен в кошницата и можете да я отворите, за да завършите поръчката си.

Как да поръчам?

 

3. Можете да добавяте колкото пожелаете продукти. Отделно, когато сте на страницата на поръчката, можете да променяте количеството на продуктите в количката Ви. Ако имате бонус код за отстъпка по някоя активна промоция, можете да го добавите в полето. Тук виждате общата сума на продуктите, които сте избрали. За да продължите, натискате „Приключване на поръчката“

Как да поръчам?

 

4. На следващата страница, е нужно да въведете пълна информация за получателя на поръчката. Трябва да впишете точния си адрес (за да знаем къде да изпратим куриер, ако доставката ще бъде с куриерска услуга), актуален мобилен телефон за връзка (за да можем да Ви се обадим и да уточним детайлите по поръчката, заплащането и доставката). Всички полета със звездички са задължителни.

Как да поръчам?

 

5. След като сте добавили данните си, остава да изберете начина на плащане и доставка. Ако поръчката Ви е над 300лв, можете да се възползвате от безплатната доставка, която предлагаме. Заплащането може да бъде по банков път или с наложен платеж. Моля, имайте предвид, че е възможно в дадени случаи да изискваме предварително заплащане на поръчката. Имайте предвид, че съгласяването с общите условия е задължително, за да продължите.

Как да поръчам?

 

Честито! Направихте своята поръчка! Нашият екип ще се свърже с Вас за повече информация и потвърждение!