Възглавница Bio Crystal

139.99 лв.

Сравни

Описание

Представяне на Възглавница Bio Crystal:

Възглавница Bio Crystal е мултифункционална 3 в 1 с уникална технология BioCrystal®. Разработвана в продължение на години, тази технология доказано спомага за по-бързо възстановяване на силите докато си почивате.  Тя използва благотворното влияние на природните кристали върху човешкото тяло, за да подобри качеството на сън. Възглавницата е специално конструирана с две отделни и напълно самостоятелни ядра, в един общ калъф. По този начин може да регулирате височината според собственото си усещане за удобство, както и да получите 2 отделни възглавници. В състава на възглавницата влизат вложка BioCrystal и полиестерни влакна в изключително деликатният към кожата калъф – изцяло от фин памук. Естествената мекота и отлични абсорбиращи свойства на текстила предотвратяват развитието на микроорганизми и бакатерии и осигуряват приятна и хигиенна среда за сън.

РАЗМЕР НА ПРОДУКТА

50х70м

Допълнително:

Да си починем и да се наспим е най-важното нещо, което трябва да направим преди да отидем на работа на другия ден. В сън прекарваме и доста голяма част от денонощието. Затова от изключително значение е той да е наистина качествен, релаксиращ и здравословен. Един от важните фактори за изпълнение на задачата е изборът на правилната възглавница.

Когато избирате възглавницата за себе си и смятате, че тя е най-доброто, което можете да купите, не мислете, че същото се отнася и за останалите членове от семейството. Най-вече ако имате малки деца. Нежното детско вратле изпитва различни от вашите нужди. Така че купувайки нови възглавници, подходете индивидуално към всеки

 Свързани продукти:

Можете да поръчате този продукт през онлайн магазина на Матраци Емина. За да видите цената на избрания продукт е необходимо да изберете размер от падащото меню. След завършване на поръчка от Ваша страна, ще получите обаждане от наш представител за допълнителни уточнения. Можете да заплатите продукта по банков път или на място при доставката. Възможно е начисляването на допълнителни такси, в зависимост от начина на плащане и стойността на продукта. За повече информация за продукта или допълнителни въпроси, посетете страницата за контакти с Матраци Емина. Матраци Емина предлагат този продукт на препоръчителната за него цена.

Допълнителна информация

Тип на калъфа

Гаранция

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Възглавница Bio Crystal“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.