Двулицев матрак Bamboo Memory Gel

495.00 лв.1,246.00 лв.

Изчистване
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 48.72 лв. на месец

Сравни

Описание

Представяне на Двулицев матрак Bamboo Memory Gel:

Матраци Емина предлага на Вашето внимание двулицев матрак Bamboo Memory Gel. Той е създаден от ядро от профилирана пенополиуретанова HR пяна, която е изключително издръжлива на деформиране. Това прави матрака възможен за ползване във времето. Двулицевият матрак Bamboo Memory Gel има ортопедични свойства. Те спомагат за поддържането на гръбнака в правилна позиция, гарантиращи цялостното отпускане на тялото. Профилирането на пяната създава специфично и нежно масажиращо усещане и има лек пружиниращ ефект. По този начин се намалява на стреса от въртенето по време на сън. Профилирането на ядрото се обуславя от 7 различни зони на комфорт, които поддържат тялото на спящия в правилна позиция и потъват там, където натиска е най-голям.

В матрака има слой от специфичния Мемори Гел, който има охлаждащи капсули. По този начин матрака се превръща в двусезонен – лято/зима, като страната с гел може да се ползва в горещите летни дни. Прошивката на матрака е с нишки от бамбук, което позволява на матрака да диша и да се вентилира по-лесно. Така Вашият матрак ще бъде свеж и годен за ползване по-дълго време. Калъфа на матрака е с цип и може да се пере. Матрак Bamboo Memory Gel се произвежда от реномираната  българска марка Матраци Парадайс. Тя е известна с качествените материали, които се използват за направата на матраци и достъпните им цени. Ако търсите матрак, който ще Ви очарова с удобството и комфорта си, можете да се доверите на двулицевият матрак Bamboo Memory Gel.

Спецификации на Двулицев матрак Bamboo Memory Gel:

гаранция на матрака: 10 години

височина на матрака: 21см

твърдост на матрака: средно твърд

състав на матрака: Мемори гел, HR пяна

калъф с цип: ДА

Допълнително:

За да запазите двулицевия си матрак свеж по-дълго време, препоръчително е използването на качествена подматрачна рамка, заедно с надматрачен водонепромокаем протектор. За максимален комфорт и отпочиналост по време на сън, използвайте подходяща и удобна възглавница. Можете да разгледате предложенията на Матраци Емина за:

Можете да поръчате този продукт през онлайн магазина на Матраци Емина. За да видите цената на избрания продукт е необходимо да изберете размер от падащото меню. След завършване на поръчка от Ваша страна, ще получите обаждане от наш представител за допълнителни уточнения. Можете да заплатите продукта по банков път или на място при доставката. Възможно е начисляването на допълнителни такси, в зависимост от начина на плащане и стойността на продукта. За повече информация за продукта или допълнителни въпроси, посетете страницата за контакти с Матраци Емина. Матраци Емина предлагат този продукт на препоръчителната за него цена.

Допълнителна информация

Височина

Гаранция

Състав на матрака

, ,

Твърдост на матрака

Тип матрак

Тип на калъфа